Marechaussee vindt sok met geladen vuurwapen in sloot op Schiphol

De Koninklijke Marechaussee heeft gisteravond drie mannen uit Den Haag aangehouden na een achtervolging op Schiphol. Tijdens hun vlucht gooide ze één voorwerp in de sloot, verstopt in een sok, vlakbij kantoorcomplex The Base. Het wapen door een duikteam gevonden. Het bleek te gaan om een halfgeladen vuurwapen.

De marechaussee vermoedde dat er iets niet pluis was met het drietal dat in een auto heen en weer op de Westelijke Randweg reed.
Het lukte de marechaussee om de mannen aan te houden. Pas bij daglicht kon een duikteam op zoek naar het voorwerp, dat later een sok bleek met daarin een halfgeladen vuurwapen. Het drietal zit vast. De politiedienst Schiphol van de Koninklijke Marechaussee is een onderzoek gestart.

Gerelateerde berichten