Dick Berlijn verbindt zich aan Hague Corporate Affairs

Public affairs- en communicatiebureau Hague Corporate Affairs heeft voormalig defensietopman Dick Berlijn als Associate partner aan zich weten te binden.

De 70-jarige Dick Berlijn is een grote naam in de militaire wereld en het veiligheidslandschap. Tot 2008 was de oud defensietopman belast met het bevel over de Nederlandse krijgsmacht als Commandant der Strijdkrachten. Na zijn militaire carrière is Berlijn voor verschillende organisaties actief geweest als adviseur of toezichthouder. In het bijzonder bij organisaties gericht op (internationale) veiligheid, digitalisering en/of de nieuwe economie.

Eind 2009 verruilde Berlijn Defensie om als Board Advisor aan de slag te gaan bij Deloitte, een rol waarin hij als cybersecurity adviseur heeft bijgedragen aan de expertise van het kantoor op het gebied van (cyber-)veiligheidsvraagstukken, strategie en internationale samenwerking. Voor het Big Four kantoor is hij uiteindelijk bijna acht jaar werkzaam geweest.

Zijn uitgebreide kennis en ervaring en zijn brede netwerk op het gebied en van cybersecurity en cyberwarfare neemt hij nu mee naar full service public affairs-, communicatie- en lobbybureau Hague Corporate Affairs. Het Haagse bureau, dat ook vestigingen heeft in Amsterdam, Brussel en Parijs, levert diensten op het snijvlak van onder meer, public affairs, reputatiemanagement en crisiscommunicatie

Vanuit zijn nieuwe rol als Associate Partner zal Berlijn zich vooral gaan richten op complexe vraagstukken op het gebied van digitale veiligheid, defensie, cirisis- en risicobeheersing en leiderschap. Naast deze nieuwe rol bij het communicatiebureau, vervult Berlijn ook nog diverse toezichthoudende functies, waaronder als lid van de Raad van Advies van Photonis, HAL24K, Subsolar Energy en MMOX.

Gerelateerde berichten