Drie militairen betrokken bij eenzijdig ongeval in Polen

Drie landmachtmilitairen zijn gisteren nacht bij een oefening betrokken geraakt bij een eenzijdig auto-ongeval in Polen. Twee militairen zijn met verwondingen direct naar het ziekenhuis overgebracht. Een van hen is direct geopereerd aan zijn verwondingen en ligt momenteel in stabiele toestand in het ziekenhuis.

De bestuurder is gisterennacht conform procedure in Polen meegenomen naar het politiebureau voor een feitenonderzoek. Gisterenochtend is ook hij, na het verlaten van het bureau, onderzocht in het ziekenhuis. Hij is fysiek in orde bevonden.

De families van de betrokken militairen zijn inmiddels geïnformeerd. De betrokkenen hebben zelf al contact gehad met het thuisfront.

Het ongeval wordt verder onderzocht.

Gerelateerde berichten