Deel Militair Revalidatiecentrum tijdelijk in quarantaine

In het verpleegcentrum van het Militair Revalidatiecentrum (MRC) Aardenburg is maandagavond een patiënt positief getest op het coronavirus. Voor de duur van het bron- en contactonderzoek is het verpleegcentrum in quarantaine gegaan.

De betreffende revalidant ligt geïsoleerd. Personeel dat in nauw contact is geweest met de besmette patiënt is in thuisquarantaine gegaan. De capaciteit van het MRC is hiermee voor de duur van de quarantaineperiode beperkt. De betrokken revalidanten zijn geïnformeerd over de situatie en wat dit voor hen betekent.

Vanaf het moment dat het coronavirus Nederland naderde, begon het MRC met voorbereidingen op een eventuele coronabesmetting en/of verspreiding binnen de instelling. De zorg voor de revalidanten gaat nu dan ook door en de veiligheid van revalidanten en personeel is geborgd.
Gerelateerde berichten