Bureau 040 vanaf september op TV

Bureau 040 van Ewout Genemans vanaf september op tv: ‘In Eindhoven was het nooit rustig’

Ewout Genemans (35) is vanaf 2 september te zien met de reportageserie Bureau 040. Dat heeft zender RTL bekendgemaakt. Na het succes van Bureau Burgwallen kon een vervolg niet uitblijven.

Het decor is ditmaal Eindhoven. Genemans heeft een half jaar meegelopen met de politie aldaar. Van spectaculaire achtervolgingen, aanhoudingen en invallen tot emotionele en bijzondere gesprekken met de agenten.

Bureau 040 is vanaf 2 september om 21:30 uur te zien bij RTL 4.

Dit bericht bekijken op Instagram

Let's go! ?⠀ ⠀ Wat een plaatje he, de officiële foto van de hele Bureau040 crew ? Alle toppers op één foto!⠀ ⠀ Wij kunnen bijna niet wachten, jullie nog wel? Het is bijna 2 september, dan is de officiële start van Bureau040. Om 21:30 uur op RTL4! Met 18 afleveringen kunnen jullie er bijna niet omheen. 18 weken lang kunnen jullie mee kijken tijdens de werkzaamheden van de politie in Eindhoven?⠀ ⠀ Vanaf vandaag zal de media veel aandacht hebben voor het programma, vanavond waren wij bijvoorbeeld al even te zien bij @rtlboulevard. Help jij ook mee met de promotie? Deel onze foto met al jouw volgers! Zo zorg je ervoor dat heel Nederland voor de buis zit voor de eerste aflevering.⠀ ⠀ Heb je vragen over Bureau040? Stel ze dan in een comment hieronder. We zullen proberen alle vragen te beantwoorden.⠀ ⠀ @ewoutgenemans @rtl.nl @wijkagentmaritio_eindhoven @wijkagent_jens @jeugdagent_felitsa @wijkagentkoen_eindhoven @wijkagentmaarten_eindhoven @sportsptgwen @kyra.dejongh ⠀ ⠀ #pehv247 #politie #eindhoven #politieeindhoven #bureau040

Een bericht gedeeld door Politie Eindhoven, Bureau 040 (@pol_eindhoven) op

Gerelateerde berichten