Bumper terug op Social Media

De populaire Rotterdamse politiehond Bumper wordt weer actief op sociale media. Dat maakte zijn baasje Stephan Verwegen gisteravond bekend in het NPO Radio 1-programma Langs de Lijn En Omstreken.

De afgelopen jaren konden mensen meekijken met het opleidingstraject van de hond. Hij werd begeleid door Verwegen, die alles op sociale media plaatste.

De politiehond werd in 2018 online een grote hit, maar zijn baasje maakte vorig jaar bekend dat hij van sociale media verdwijnt. Het politiewerk was moeilijk te combineren met de aanwezigheid op sociale media. Daar komt de politie nu van terug.

Thuis sporten – blijf fit en vitaal


Populariteit

Bumper wordt op Facebook door meer dan 100.000 mensen gevolgd, heeft meer dan 13.000 abonnees op YouTube en bijna 50.000 volgers op Instagram. Op sociale media zeggen zijn fans, die zichzelf ‘bumperklevers’ noemen, dat ze blij zijn dat hij terugkomt.

Dit bericht bekijken op Instagram

VANAVOND BUMPER LIVE OP RADIO1 Vanavond omstreeks 22.20 uur kom ik live op de radio bij NPO1. Het programma Langs de Lijn EO heeft mij weer uitgenodigd om te vertellen hoe het nu met me gaat. Het is namelijk alweer de 3e keer dat die bolle en ik naar de studio komen voor een interview. Ze weten inmiddels al wat mijn "Backstage Rider" (wensenlijst van artiesten) is. Niet heel bijzonder hoor, wat vers water een bot en wat brokken. Oooh ja, ook nog een cola light voor die bolle. Vanavond zullen er best wel wat leuke "scoops" de revue passeren. Dus als jullie benieuwd zijn zou ik zeker gaan luisteren. Pro 24/7 gaat proberen om meteen live te gaan op onze socials. See u tonight Mzzl Bumper #Langsdelijneo @langsdelijnEO #Bumper #Bumperklever #politiehond #politie #surveillancehonden #npo1

Een bericht gedeeld door Politiehond Bumper (@pol_bumper) op

De politie ziet dat Bumper voor veel positiviteit op sociale media zorgt. “Hij is een mooi uithangbord voor de politie Rotterdam.”

Vorig jaar viel Bumper in de prijzen bij de Best Social Awards. Daar won hij een prijs in de categorie voor het Beste Dier.

Gerelateerde berichten